A Digitális Pedagógiai Tanszék az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző karának önálló szervezeti egysége.

Vezetője: Dr. Lénárd András (egyetemi docens)

Oktatók: Fodor Gábor (mesteroktató), Kőteleki Andrea Éva (óraadó), Nádházi Tamás (óraadó), Sarbó Gyöngyi (egyetemi tanársegéd), Temesi-Ferenczi Kinga (egyetemi tanársegéd), Untisz Tímea (óraadó), Vetési Erika (egyetemi tanársegéd)

 

Kérjük, amennyiben senkit nem találnak a tanszéken hallgatói ügyekkel, forduljanak kollégánkhoz.

 

Miért válaszd az informatika műveltségterületet?

Az informatika műveltségterületre nem olyanokat hívunk, akik komoly informatikai előismeretekkel, hosszú középiskolai előtanulmányokkal rendelkeznek, hanem minden olyan hallgatót szeretettel várunk, akiket érdekelnek a kommunikáció új oldalai, új lehetőségei az iskolában és azon kívül is. Nem kizárólag a számítógépekre gondolunk, hanem a közösségi alkalmazásokra, digitális tananyagokra, az alsó tagozatosok által is használt sulirobotokra, mobilalkalmazásokra, GPS-es kincskeresésre stb. Várjuk azokat, akik kedvet éreznek arra, hogy mélyebben foglalkozzanak az informatika, infokommunikáció korszerű, legújabb trendjeivel, ezek kisiskoláskori alkalmazhatóságával. Tovább>>>

A 2017/2018-as tanév II. félévének hírei

Félévkezdéshez

Nem látom a tárgyat a Neptunban, kihez forduljak? A kurzus felvételénél a Neptun azt jelzi, hogy nem teljesítettem az előfeltételt, pedig igen, mi ilyenkor a teendő? Tanítósként jelentkezhetek-e a óvódapedagógusoknak meghirdetett IKT a pedagógiában csoportokba?

Az ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre adunk választ a GYIK menüpontban. Kérjük, hogy mielőtt e-mailt írna, telefonálna, vagy személyesen felkeresne bennünket, olvassa el a GYIK-ban leírtakat, mert lehet, hogy már ott megoldást talált a problémájára.

A félév oktatási programja

Elérhető a tanév A-B heteinek beosztása és az oktatási programja a Letöltések menüpont alatt.

© DPT 1999-2015 | H-1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 40. | 1. em. 105-108. | Telefon: (+36 1) 487-81-31